istockphoto 1385970223 612x612 1 seotoptoolz.com

Οι οργανισμοί που πρέπει να αναπτύξουν περαιτέρω το διαφημιστικό τους σύστημα θα μπορούσαν να επωφεληθούν απίστευτα από τη συμβολή των πελατών. Η ικανότητά σας να συμβιβάζεστε με διδασκόμενες επιλογές που αναβαθμίζουν τα στοιχεία, τις διοικήσεις και την ικανοποίηση των πελατών εξαρτάται από τις γνώσεις σας σχετικά με την κριτική και τις συναντήσεις των αγοραστών. Συνειδητοποιήστε κάθε μία από τις περίπλοκες λεπτομέρειες της χρήσης της κριτικής των αγοραστών για να βοηθήσετε την προβολή των προσπαθειών σας με αυτόν τον βοηθό από πάνω προς τα κάτω.

1. Κατανόηση της αξίας των παρατηρήσεων του πελάτη

istockphoto 455466761 612x612 1 seotoptoolz.com

Η αξιολόγηση της αντικειμενικής αγοράς σας σε σχέση με την εργασία και τα προϊόντα σας μπορεί να γίνει καλύτερα αντιληπτή με τη βοήθεια της κριτικής των πελατών. Οι θετικές και οι αρνητικές παρατηρήσεις από άλλους θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο να εστιάσουμε το φως στις περιφέρειες για ανάπτυξη που θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να ξεφύγουν από την προσοχή όλων στις αυτοαξιολογήσεις. Οι προοπτικές των πελατών έχουν σημασία και οι οργανισμοί μπορεί να ενισχύσουν τους δεσμούς τους μαζί τους δίνοντας προσοχή και απαντώντας στα σχόλιά τους.

2. Συγκέντρωση συνεισφοράς από πελάτες

Όλοι οι πολυάριθμοι τρόποι λήψης πληροφοριών από τον αγοραστή έχουν τη δική τους διάταξη θετικών και αρνητικών πλευρών. Μεταξύ των πιο κυρίαρχων στρατηγικών ενσωματώνουν συναντήσεις με πελάτες, συγκεντρώσεις στο κέντρο, διαδικτυακούς ελέγχους, δέσμευση για ψυχαγωγία μέσω διαδικτύου και μελέτες. Για να ακούσετε ένα ευρύ φάσμα σκέψεων, οι κριτικές μπορούν να μεταφερθούν μέσω email ή να απομνημονευθούν για ιστότοπους. Παρά το γεγονός ότι οι συγκεντρώσεις στο κέντρο είναι επιπλέον κουραστικές, προκαλούν πρόσθετη αναλυτική κριτική από ένα πιο μετριοπαθές παράδειγμα αγοραστών. Οι συνεντεύξεις πελατών δίνουν από πάνω προς τα κάτω, συζητήσεις ένας προς έναν και οι διαδικτυακοί έλεγχοι και η δέσμευση εικονικής ψυχαγωγίας δίνουν γρήγορη, νόμιμη κριτική.

3. Εξέταση των Παρατηρήσεων

Είναι βασικό να οδηγείτε μια μεθοδική έρευνα των πληροφοριών όποτε έχει ασκηθεί κριτική. Ένα κομμάτι αυτής της αλληλεπίδρασης ενσωματώνει την τακτοποίηση των απαντήσεων σε ταξινομήσεις, την αναζήτηση παραδειγμάτων και την τοποθέτηση αριθμών για το πώς αισθάνονται τα άτομα. Ο προγραμματισμός για εξέταση γνώμης και εξέταση κειμένου είναι δύο συσκευές που μπορούν εξαιρετικά να βοηθήσουν στον παραγωγικό χειρισμό τεράστιων μέτρων κριτικής. Ένας οργανισμός μπορεί να επικεντρωθεί στα συγκεκριμένα μέρη που χρειάζονται επιδιόρθωση αναζητώντας παραδείγματα και μοτίβα.

4. Αξιοποίηση της συνεισφοράς του πελάτη για περαιτέρω ανάπτυξη αντικειμένων

istockphoto 1455441958 612x612 1 seotoptoolz.com

Η κατασκευή αντικειμένων θα πρέπει να επηρεάζεται έντονα από την κριτική των πελατών. Το να ακολουθήσετε οδηγίες για επανασχεδιασμούς αντικειμένων ή παραδόσεις νέων αντικειμένων είναι κατανοητό όταν κατανοήσετε τι εκτιμούν οι αγοραστές και τι θα μπορούσαν να κάνουν χωρίς για τα πράγματά σας. Η εστίαση στα κύρια σημεία, η διόρθωση σφαλμάτων και η βελτίωση με τρόπους που συνάδουν με τις ανάγκες και τις υποθέσεις του πελάτη μπορεί να υποστηριχθεί με κάθε τρόπο από κριτική. Το αποτέλεσμα θα είναι γενικά ευπρόσδεκτο από τους αναμενόμενους αγοραστές με την προϋπόθεση ότι θα ακολουθηθεί αυτή η επαναληπτική μεθοδολογία.

5. Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία για την περαιτέρω ανάπτυξη της φροντίδας των πελατών

Ένας σημαντικός πόρος για τη συλλογή πληροφοριών είναι η βοήθεια πελατών. Κάθε είδος εισόδου — παρατηρήσεις, επαίνους και ερωτήσεις — μπορεί να μας δείξει ένα νέο, νέο πράγμα. Οι οργανισμοί μπορούν να αναβαθμίσουν τα έργα προετοιμασίας και τις διαδικασίες διαχείρισης απαντώντας σε συχνά ερωτήματα από πελάτες. Μια πιο γοητευτική και χωρίς ταλαιπωρία εικόνα για τον αγοραστή είναι κατανοητή μέσω προληπτικών αλλαγών που προκαλούνται από κριτική, που μειώνει έτσι την πιθανότητα μελλοντικών ζητημάτων.

6. Αλλαγή των προσπαθειών δημοσιοποίησης

istockphoto 900534574 612x612 1 seotoptoolz.com

Ένα από τα κύρια μέρη της προσαρμοσμένης προώθησης είναι η συγκέντρωση κριτικής από τους πελάτες για να κατανοήσουν πιο εύκολα τις κλίσεις και τις δραστηριότητές τους. Οι οργανισμοί μπορούν πολύ πιο πιθανό να ανταποκριθούν στις προϋποθέσεις και τα ενδιαφέροντα των πελατών τους χωρίζοντάς τους σε διάφορα τμήματα σύμφωνα με την κριτική τους. Η σημασία των διαφημιστικών αντιστοιχιών αναβαθμίζεται με την εξατομίκευση, η οποία προκαλεί αυξημένη δέσμευση και ποσοστά αλλαγής.

7. Βοηθώντας τη Διαφήμιση Περιεχομένου

Η προσέγγισή σας επί της ουσίας μπορεί να επηρεαστεί εξαιρετικά από την κριτική των πελατών. Για να κάνετε το υλικό σας πιο συναφές με το πλήθος σας, θέλετε να καταλάβετε τι τους ενδιαφέρει ή πού πηγαίνουν στραβά τα δεδομένα. Μπορείτε να αυξήσετε τη δέσμευση και να αποδώσετε περισσότερη αξία με το περιεχόμενο —είτε είναι καταχωρίσεις ιστολογίου, ηχογραφήσεις ή περιεχόμενο ψυχαγωγίας στο διαδίκτυο— προσαρμόζοντας την τεχνική σας στις κλίσεις των πελατών.

8. Περαιτέρω ανάπτυξη Προσεγγίσεων Αποτίμησης

Κρίσιμης σημασίας για κάθε σχέδιο προώθησης είναι η αποτίμηση και η ακρόαση από τους πελάτες μπορεί να σας προσφέρει μια έξυπνη σκέψη για το πώς αισθάνονται για το κόστος σας. Οι απόψεις των πελατών μπορούν να σας ενημερώσουν εάν το κόστος σας είναι υπερβολικά υψηλό, υπερβολικά χαμηλό ή επί τόπου. Οι οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσουν τη διαδικασία εκτίμησης, επεκτείνοντας τις συμφωνίες και τα οφέλη συλλέγοντας καλύτερα τις υποθέσεις των πελατών.

Υποστήριξη της δημόσιας εντύπωσης της επωνυμίας

Οι εντυπώσεις των πελατών διαμορφώνονται από τις συναντήσεις και την κριτική τους, που κάνουν έτσι την εικόνα σας εικόνα. Η προβολή μονάδων δίσκου μπορεί να περιλαμβάνει θετικές παρατηρήσεις για να δημιουργήσει μια σταθερή θέση για τη μάρκα. Η πολύτιμη απάντηση σε αρνητικές παρατηρήσεις δείχνει ότι ενδιαφέρεστε να κάνετε αναβαθμίσεις και ότι εκπληρώνονται για να εξασφαλίσετε τους πελάτες. Η θέση της εικόνας σας μπορεί να βελτιωθεί σπεύδοντας να απαντήσετε στην ανάλυση πελατών.

Βελτίωση της Συντήρησης Πελατών

Η αταλάντευτη επωνυμία διευρύνεται όταν οι πελάτες ικανοποιούνται. Η αναβάθμιση αντικειμένων και διοικήσεων υπό το φως της κριτικής των αγοραστών είναι μια σίγουρη μέθοδος για να κάνετε τους πελάτες να θέλουν όλο και περισσότερα. Ένα από τα βασικά κομμάτια οποιουδήποτε σχεδίου προώθησης θα πρέπει να είναι η συντήρηση του πελάτη, καθώς είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρό να κρατήσει κανείς τους τρέχοντες πελάτες παρά να εντοπίσει νέους.

11. Αξιοποίηση Κοινωνικής Έγκρισης

Τα αφιερώματα και οι έρευνες, που περιέχουν θετική κριτική από πελάτες, είναι σοβαροί τομείς δύναμης για κοινωνική επιβεβαίωση. Ενώ επιλέγουν τι να αγοράσουν, οι δυνητικοί πελάτες επικεντρώνονται κάθε τόσο στις αξιολογήσεις των άλλων. Μια μέθοδος για να διευρύνετε την εμπιστοσύνη και να επηρεάσετε τους πιθανούς πελάτες είναι να συμπεριλάβετε αφιερώματα από ικανοποιημένους πελάτες στον ιστότοπό σας, σελίδες ψυχαγωγίας που βασίζονται στον ιστό και άλλες εγγυήσεις προβολής.

12. Διερεύνηση σταδίων προώθησης μυθιστορήματος

Ο χρόνος των αγοραστών σας και τα ευνοημένα κανάλια προώθησης μπορεί να αποκαλυφθούν μέσω της εισαγωγής. Η εύρεση νέων καναλιών προώθησης και η περαιτέρω ανάπτυξη παλαιών καναλιών γίνονται πολύ πιο απλά με αυτές τις πληροφορίες. Καλύτερη προσέγγιση και δέσμευση διασφαλίζονται όταν τα συστήματα καναλιών συνδυάζονται με τις κλίσεις των πελατών. Αυτό ισχύει για οτιδήποτε, από τη δημιουργία ενός δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως την αποστολή μιας διαδικτυακής μετάδοσης ή την αγκαλιά ενός άλλου εικονικού σταδίου ψυχαγωγίας.

Μετακινείται στον προγραμματισμό εκδρομών πελατών 13.

Για την προώθηση γόνιμων μεθοδολογιών προώθησης, είναι θεμελιώδες να κατανοήσουμε το εγχείρημα του πελάτη. Με την αξιοποίηση της κριτικής, μπορούμε να εντοπίσουμε τις απολαύσεις και τις αγωνίες της εκδρομής του πελάτη. Από την εισαγωγική σκέψη και την προσοχή μέχρι τις επαφές αγοράς και μετά την αγορά, οι εταιρείες ενδέχεται να αναβαθμίσουν ολόκληρη την εμπειρία των πελατών σχεδιάζοντας αυτά τα δεδομένα.

14. Διαμόρφωση μιας κουλτούρας μηδενισμένης στους πελάτες

Μια κουλτούρα με γνώμονα τον πελάτη και την οποία αγκαλιάζει κάθε εκπρόσωπος είναι θεμελιώδης για την πλήρη αξιοποίηση της κριτικής του πελάτη. Η ενσωμάτωση τμημάτων γνώσης των πελατών σε δυναμικούς κύκλους, η δημιουργία μιας κουλτούρας όπου η επίμονη βελτίωση είναι κοινός στόχος και η εντολή στο προσωπικό να εκτιμά και να παρακολουθεί την κριτική είναι όλα σημαντικά για αυτό. Δεν αρκεί απλώς να συγκεντρώνουμε κριτική σε μια κουλτούρα με γνώμονα τον πελάτη. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή τεράστιων βελτιώσεων.

15. Έρευνα Ποιες Αλλαγές Ξεκίνησαν από Εισαγωγή Μέσος για Εκτέλεση

Σε τελική ανάλυση, είναι βασικό να αξιολογήσουμε τον τρόπο με τον οποίο έχουν εκτελεστεί οι αλλαγές που έχουν εκτελεστεί λόγω εισόδου πελάτη. Για τον ποσοτικό προσδιορισμό του πόσο καλά λειτουργούσαν αυτές οι προσαρμογές, ήταν ζωτικής σημασίας ο καθορισμός σαφών εκτιμήσεων και βασικών δεικτών εκτέλεσης. Σε περίπτωση που χρειάζεστε το σχέδιο προβολής σας για να συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε τις ανάγκες των πελατών και να δημιουργείτε τα κανονικά αποτελέσματα, θέλετε να εξετάζετε με συνέπεια αυτούς τους KPI.

συμπέρασμα

Μπορείτε να αναπτύξετε απίστευτα περαιτέρω το σχέδιο προβολής σας ενσωματώνοντας τη συμβολή του πελάτη. Για να βελτιώσουν τα στοιχεία τους, τις διοικήσεις και γενικά την εμπειρία των πελατών τους, οι ενώσεις μπορούν να συγκεντρωθούν, να διαλυθούν και να παρακολουθήσουν την κριτική με σκόπιμα τρόπο. Εκτός από την περαιτέρω ανάπτυξη των αποτελεσμάτων προβολής, αυτή η διαδικασία με γνώμονα τον πελάτη ενεργοποιεί επίσης την πιστότητα και την υποστήριξη της επωνυμίας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

By Tahir

I am Tahir Founder of seotoptoolz.com . I love to Provide Best content to my Online Audience.