istockphoto 1473508651 612x612 1 seotoptoolz.com

Ένα επαληθεύσιμο περίγραμμα προστασίας

Ως άμυνα ενάντια στο απρόβλεπτο, η προστασία ήταν ένα ουσιαστικό μέρος της ανθρώπινης ανάπτυξης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η περιοχή προστασίας έχει αναπτυχθεί εξαιρετικά από τις ακατέργαστες απαρχές της μέχρι τα περίπλοκα προηγμένα θεμέλια του σήμερα. Αυτό το άρθρο διερευνά την ενδιαφέρουσα ιστορία της προστασίας, μετά τη βελτίωσή της από τις προηγούμενες προσεγγίσεις στη νέα εποχή των υπολογιστών.

Κοιτάζοντας πίσω στα σημεία εκκίνησης του Protection

Η προστασία ως ιδέα υπήρχε από τα αρχαία χρόνια. Βαβυλώνιοι και Κινέζοι πωλητές έσπευσαν να εγγυηθούν τα αντικείμενά τους για κακοτυχία ή ληστεία, καθώς και για ναυάγια. Τα πιο συντονισμένα πλαίσια είχαν την επιλογή να επεκταθούν σε αυτές τις απλές διαδικασίες προστασίας. Οι παλιοί Έλληνες και οι Ρωμαίοι, για παράδειγμα, είδαν την ανάγκη να εγγυηθούν την ωκεάνια ανταλλαγή τους.

Η τρέχουσα προστασία ξεκίνησε με τους Lloyd’s του Λονδίνου

istockphoto 865058842 612x612 1 seotoptoolz.com

Ένα από τα σημεία καμπής στην ιστορία της προστασίας ήταν η ίδρυση των Lloyd’s του Λονδίνου στα τέλη του δέκατου έβδομου αιώνα. Στην αρχή ένα καφέ όπου συγκεντρώνονταν πωλητές και ιδιοκτήτες σκαφών, το Lloyd’s εξελίχθηκε σε μια συντονισμένη αγορά για την εγγύηση της προστασίας των ωκεανών. Με έμφαση στην αξιολόγηση κινδύνου και τη συγκέντρωση περιουσιακών στοιχείων για την κάλυψη πιθανών ατυχιών, αυτός ο οργανισμός έθεσε το σημείο αναφοράς για τις σημερινές τεχνικές προστασίας.

Ανάπτυξη Ασφαλίσεων: Συμβόλαια Κατοικίας, Αυτοκινήτου και Ζωής

Αφού η Ασύγκριτη Πυρκαγιά του Λονδίνου το 1666 έφερε την πυροπροστασία στο προσκήνιο, ο κύριος οργανισμός που την πρόσφερε ήταν το Πυροσβεστικό Γραφείο, που ιδρύθηκε το 1681. Η ανάγκη προστασίας των οικογενειακών κεφαλαίων μετά την αποχώρηση ενός παρόχου ώθησε τη βελτίωση της πρόσθετης ασφάλειας. Η προστασία από καταστροφές αποδείχθηκε ότι ήταν σημαντικά πιο αξιόπιστη και ανοιχτή καθώς η αναλογιστική επιστήμη προχώρησε το δέκατο όγδοο και το δέκατο ένατο εκατοντάδες χρόνια.

Η Ανάπτυξη Κλινικών και Ατομικών Ατυχημάτων

Η ευημερία και η προστασία από ατυχήματα ήταν μεταξύ των πολυάριθμων πολιτιστικών προόδων που εισήγαγε η σύγχρονη ανατροπή. Το ενδιαφέρον για προστασία σκοπεύει να καλύψει τα έξοδα επίσκεψης γιατρού και τις χαμένες αποζημιώσεις αυξήθηκε ζευγάρι με τη διάχυση τόσο της αστικοποίησης όσο και των σύγχρονων ατυχιών. Η Γερμανία ήταν πρωτοπόρος στην παρουσίαση προγραμμάτων δημόσιας ιατρικής κάλυψης στα τέλη του δέκατου ένατου και στα μέσα του εικοστού αιώνα.

Η ικανότητα του κράτους στην επιχείρηση προστασίας

istockphoto 1413761479 612x612 1 seotoptoolz.com

Η επιχείρηση προστασίας έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την ένταξη της δημόσιας αρχής. Ένα δίχτυ ευημερίας για τους ενοίκους δημιουργήθηκε από φιλικά σχέδια προστασίας σε διάφορα έθνη. Δύο τέλειες αναπαραστάσεις είναι η Δημόσια Διοίκηση Ευημερίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ιδρύθηκε το 1948, και η συνταξιοδότηση με την υποστήριξη της κυβέρνησης, η οποία οργανώθηκε στις ΗΠΑ κατά τη δεκαετία του 1930. Η ουσιαστική χρηματική σταθερότητα και η πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη για όλους τους κατοίκους ήταν οι στόχοι αυτών των εγχειρημάτων.

Η Περιοχή Προστασίας και Νέες Προόδους

Στο σημείο που εμφανίστηκαν αρχικά οι υπολογιστές και το διαδίκτυο, προκάλεσαν μια αλλαγή στον ωκεανό στην αγορά προστασίας. Οι εγγυητές άρχισαν να εμπλέκουν την καινοτομία για το πιθανό τους όφελος κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1900 σε όλες τις πιο πιθανές πιθανότητες έρευνας, να εξομαλύνουν τις δραστηριότητες και να παρέχουν καλύτερη βοήθεια στους πελάτες. Η ακριβέστερη εγγύηση και ο ταχύτερος χειρισμός υποθέσεων ήταν δύο περιπτώσεις για το πώς οι βάσεις πληροφοριών ανέπτυξαν περαιτέρω την επιχείρηση προστασίας. Η προηγμένη πρόοδος της επιχείρησης προστασίας μπορεί να ακολουθηθεί σε αυτά τα μηχανικά άλματα προς τα εμπρός.

Ένας αναδυόμενος χρόνος της Insurtech

Αυτό που ονομάζουμε “insurtech” είναι η αξιοποίηση νέων προόδων για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό της περιοχής προστασίας. Καθώς οι εταιρίες με επίκεντρο τις μηχανογραφικές ρυθμίσεις πολλαπλασιάστηκαν στα μέσα του 21ου 100ου έτους, μια άλλη εποχή ξεδιπλώθηκε. Η ηλεκτρονική αγορά στρατηγικής, η τεκμηρίωση αξιώσεων μέσω ευέλικτων εφαρμογών και η χρήση ανθρωπογενούς συλλογιστικής (προσομοίωση ευφυΐας) για έγκριση είναι μόνο μερικές από τις προόδους που έχουν επιτευχθεί από τους οργανισμούς insurtech. Λόγω αυτών των εξελίξεων, η προστασία είναι επί του παρόντος πιο κατανοητή, κατανοητή και μηδενισμένη στις απαιτήσεις των πελατών της.

Πώς οι μεγάλες πληροφορίες αλλάζουν την επιχείρηση προστασίας

Η περιοχή προστασίας έχει πληγεί εξαιρετικά από τεράστιες πληροφορίες. Λόγω του φιλτραρίσματος σε σωρούς πληροφοριών από πολλές πηγές, οι πάροχοι διχτυών ασφαλείας θα μπορούσαν να καταλάβουν καλύτερα τις τάσεις των πελατών τους, τους πιθανούς κινδύνους και τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς. Το κόστος, οι προσεγγίσεις και ο κίνδυνος που τα στελέχη μπορούν γενικά να προσαρμοστούν με τη βοήθεια αυτής της τεχνικής που βασίζεται στην πληροφορία. Για παράδειγμα, η τηλεματική στην προστασία του οχήματος χρησιμοποιεί δεδομένα που συγκεντρώνονται από παγκόσμια πλαίσια τοποθεσίας (GPS) και εσωτερικούς αισθητήρες για την αξιολόγηση των οδηγικών τάσεων και των ρυθμών διάταξης.

Η σημασία της προσομοιωμένης νοημοσύνης στη Σύγχρονη Προστασία

istockphoto 1296622680 612x612 1 seotoptoolz.com

Με την εξομάλυνση των διαδικασιών, την υποστήριξη των δεξιοτήτων κριτικής σκέψης και την αύξηση των συναντήσεων με τους πελάτες, η ανθρωπογενής συνείδηση ​​(νοημοσύνη που βασίζεται στον υπολογιστή) αλλάζει την περιοχή προστασίας. Τα chatbot που οδηγούνται από υπολογιστική συλλογιστική προτείνουν συνεχή βοήθεια στους πελάτες, ενώ οι υπολογισμοί που προετοιμάζονται για πληροφορίες εγγύησης αναγνωρίζουν περιπτώσεις παραπλανήσεων. Ο ασφαλιστικός οργανισμός μπορεί επίσης να επωφεληθεί από την προληπτική εξέταση που βασίζεται στην ανθρωπογενή νοημοσύνη με δύο τρόπους: πρόβλεψη κινδύνου και προσαρμογή στρατηγικής. Η επιχείρηση προστασίας επωφελείται από αυτές τις προσομοιωμένες εφαρμογές νοημοσύνης, καθώς εξομαλύνουν και εργάζονται για την αξιοπιστία του κύκλου.

Η δέσμευση της καινοτομίας Blockchain για την Επιχείρηση Προστασίας

Υπάρχουν πολλές προσδοκίες για την περιοχή προστασίας στην καινοτομία blockchain. Μερικοί τομείς προστασίας μπορούν να επωφεληθούν από την καινοτομία blockchain, η οποία προσφέρει ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό αρχείο που είναι τόσο απλό όσο και αμετάβλητο. Ένα μοντέλο είναι η δυνατότητα έξυπνων συμφωνιών για την εξομάλυνση των ρυθμιστικών θελημάτων και τη μηχανοποίηση της διαδικασίας χειρισμού υποθέσεων. Η καινοτομία του blockchain μπορεί επίσης να αναβαθμίσει το εμπόριο πληροφοριών και τη συνεργασία μεταξύ πολλών συγκεντρώσεων που σχετίζονται με την επιχείρηση προστασίας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει όχι τόσο παραπλανητικές δηλώσεις αλλά μάλλον πιο ικανές δραστηριότητες.

Η άνοδος της προστασίας P2P

istockphoto 1407794662 612x612 1 seotoptoolz.com

Ένας νέος τρόπος αντιμετώπισης της προστασίας είναι το P2P ή κοινόχρηστο, το οποίο επιτρέπει στους αντισυμβαλλομένους να συνενώνουν τους κινδύνους τους μέσω δικτύων και οργανισμών που βασίζονται στο διαδίκτυο. Τα άτομα στην ασφάλιση P2P ομαδοποιούν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε αντίθεση με την αποστολή πληρωμών σε έναν ασφαλιστικό φορέα. Μετά την εξόφληση των απαιτήσεων, τα άτομα συχνά επιστρέφουν τα μετρητά τους σε περίπτωση που υπάρχει επιπλέον. Το μοντέλο ενεργοποιεί τη δεκτικότητα, τη βεβαιότητα και τη συνεργασία από την τοπική περιοχή στον κύκλο προστασίας.

Πώς η Μηχανογραφημένη Εποχή αντιμετώπισε την εμπειρία του πελάτη

Η επιχείρηση προστασίας έχει κάνει την εμπειρία των πελατών ζωτικής σημασίας στην εποχή της πληροφορικής. Για να παραμείνουν ενήμεροι για τις διαρκώς εξελισσόμενες υποθέσεις των πελατών, οι ασφαλιστικοί φορείς επενδύουν περισσότερη ενέργεια για να προσφέρουν υπηρεσίες που είναι απλές, χρήσιμες και προσαρμοσμένες σε κάθε άτομο. Η καινοτομία αναπτύσσει περαιτέρω το εγχείρημα των πελατών με πολλούς τρόπους. Μερικά μοντέλα ενσωματώνουν καταχωρήσεις που βασίζονται στον ιστό, εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και φροντίδα πελατών με γνώμονα την ανθρωπογενή λογική. Η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει πρότυπα χαράς, αφοσίωσης και συνέπειας βάζοντας τους πελάτες στην πρώτη θέση.

Το δυναμικό και το πρόβλημα του ελέγχου της προηγμένης προστασίας

Από διοικητική άποψη, υπάρχουν οφέλη και βάρη στην αναταραχή της πληροφορικής της επιχείρησης προστασίας. Η προστασία των αγοραστών και ταυτόχρονα η ενδυνάμωση της ανάπτυξης είναι μια εύθραυστη δύσκολη άσκηση στην οποία θα πρέπει να κυριαρχούν οι ελεγκτές. Η διατήρηση των πληροφοριών κρυφών, ασφαλών και σύμφωνα με τις ηθικές κατευθυντήριες γραμμές απαιτεί αλλαγή των τρεχουσών αρχών για την αντιπροσώπευση της καινοτομίας και των στρατηγικών πολιτικών που προκύπτουν. Οι πάροχοι, οι ελεγκτές και οι οργανισμοί πληροφορικής θα πρέπει να συνεργαστούν για να κατανοήσουν και να προσαρμοστούν σε αυτό το νέο κλίμα.

Κοιτάζοντας μπροστά: Μοτίβα προστασίας και μετρητές

Διάφορα σημαντικά πρότυπα και προβλέψεις θα επηρεάσουν θετικά την επιχείρηση προστασίας τα επόμενα χρόνια. Η έννοια της ανεξάρτητης κατεύθυνσης με γνώμονα την πληροφορία αναπτύσσεται, μεταξύ αυτών των μοτίβων είναι τα συνοδευτικά: η αδιάκοπη λήψη προσομοιωμένης νοημοσύνης και ML, ο συνδυασμός καινοτομίας blockchain, η άνοδος της προστασίας P2P, κ.λπ. θα τροφοδοτήσει μια σταθερά διευρυνόμενη έμφαση στην εξατομίκευση και την εμπειρία του πελάτη.

 Αξιοποίηση Προηγμένης Καινοτομίας από την Προστασία

Είναι μια εντύπωση της προσαρμοστικότητας και της σταθερότητας της επιχείρησης ότι η προστασία έχει προχωρήσει από απλές σε μηχανογραφημένες ρυθμίσεις. Η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει, να γίνει πιο παραγωγική και να συνδεθεί με τους πελάτες με νέους τρόπους, λαμβάνοντας υπόψη την προηγμένη προσωρινή μόδα των αναταραχών. Για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις μελλοντικές ανοιχτές πόρτες και να νικήσει μελλοντικούς κινδύνους, η επιχείρηση προστασίας θα πρέπει να συμβαδίσει με την επιδεξιότητά της παρά την ταχεία προώθηση της καινοτομίας.

συμπέρασμα

Το Protection έχει μπροστά του έναν μακρύ και ελικοειδή δρόμο. Μπορεί να αναμένουμε ότι η επιχείρηση θα υποστεί πρόσθετες αλλαγές στο μέλλον λόγω νέων κατευθυντήριων γραμμών, κινούμενων τάσεων αγοραστών και περαιτέρω αναπτυγμένης καινοτομίας. Οι εγγυητές μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν σημαντική ευημερία και ασφάλεια σε άτομα και οργανισμούς από τη μια πλευρά του πλανήτη στην άλλη, περιμένοντας και μένοντας μακριά από αυτές τις τάσεις. Μπορούμε να αναμένουμε μια συναρπαστική και σταθερά μεταβαλλόμενη εμπειρία καθώς η προστασία συνεχίζει να προχωρά, μια εμπειρία που προσφέρει απεριόριστες ανοιχτές πόρτες για πρόοδο και βελτίωση.

By Tahir

I am Tahir Founder of seotoptoolz.com . I love to Provide Best content to my Online Audience.