istockphoto 1500871240 640x640 1 seotoptoolz.com

Εισαγωγή

Ως προστασία έναντι πολλών απροσδόκητων εξόδων, η προστασία είναι ένα επείγον μέρος της υγιούς νομισματικής προετοιμασίας. Κατά καιρούς, τα ποσοστά προστασίας δεν είναι πάντα μέτρια. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τις δόσεις της ασφάλισής σας. Μάθετε πώς να μειώσετε το κόστος ασφάλισής σας για διαφορετικά συμβόλαια με τη βοήθεια αυτού του οδηγού σημείο προς σημείο.

1. Εντοπίστε τα πιο μειωμένα κόστη με αντίθεση

istockphoto 1172642339 612x612 1 seotoptoolz.com

Το να κοιτάς και να αντιπαραθέσεις δηλώσεις από μερικούς ασφαλιστικούς μεταφορείς είναι μια απίστευτη διαδικασία για να περιορίσεις τις δόσεις σου. Η απόκτηση κάποιου περιθωρίου για αναζήτηση θα μπορούσε να δημιουργήσει κρίσιμα επενδυτικά κεφάλαια, καθώς διάφορες εταιρείες προσφέρουν διάφορες τιμές και προσφορές. Βρείτε τις πιο λογικές επιλογές χρησιμοποιώντας μέσα εξέτασης στο διαδίκτυο και αναζητώντας συμβουλές από ειδικούς δωρεάν προστασίας. Σκεφτείτε συνεχώς την ένταξη και τη θέση του οργανισμού ενώ επιλέγετε μια επιλογή. πηγαίνετε με το λιγότερο ακριβό.

2. Ενοποιήστε τα σχέδια προστασίας σας

Η αγορά πολλών σχεδίων από παρόμοιο προμηθευτή προστασίας συχνά επιφέρει έκπτωση. Η συσκευασία είναι το όνομα για αυτό. Μπορείτε να διαθέσετε έναν τόνο μετρητών, για παράδειγμα, σε περίπτωση που έχετε προστασία του οχήματός σας και του σπιτιού σας από έναν παρόμοιο οργανισμό. Με έναν μοναδικό πόρο και ίσως περαιτέρω ανεπτυγμένη υποστήριξη πελατών, η συσκευασία μπορεί να βελτιώσει την προστασία σας για τα στελέχη.

3. Ενισχύστε τις απορρίψεις σας

Ένας απλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε τη μείωση των ασφαλιστικών δόσεων είναι να επεκτείνετε την έκπτωση σας. Ενώ μια πιο αξιοσημείωτη έκπτωση δημιουργεί τα προσωπικά σας έξοδα λόγω εγγύησης προστασίας, μειώνει το στοίχημα του ασφαλιστικού οργανισμού και, ως εκ τούτου, τις τιμές σας. Να είστε έτοιμοι να πληρώσετε το εκπίπτον προσωπικό εάν σε οποιοδήποτε σημείο χρειαστεί να καταγράψετε μια υπόθεση.

4. Υποστηρίξτε μια εκπληκτική αξιολόγηση FICO

istockphoto 1502778866 612x612 1 seotoptoolz.com

Τα ποσοστά προστασίας ενός ατόμου επηρεάζονται έντονα από την αξιολόγηση FICO. Η πιθανότητα μιας υπόθεσης συνήθως ερευνάται από ασφαλιστικό γραφείο που χρησιμοποιεί πιστωτικά δεδομένα. Οι χαμηλότερες τιμές μπορεί να είναι δικές σας ως αποτέλεσμα μιας υψηλότερης αξιολόγησης FICO που αποδεικνύει την υποχρέωση που σχετίζεται με χρήματα. Εάν έχετε οποιαδήποτε επιθυμία να αυξήσετε τη βαθμολογία FICO σας, θα πρέπει να πληρώσετε τις δόσεις σας εγκαίρως, να απορρίψετε την υποχρέωσή σας και να αποτρέψετε παράλογες ερωτήσεις σχετικά με την πίστωση. Ομοίως, θα πρέπει να ελέγχετε την πιστωτική σας έκθεση για botches με συνέπεια.

Πέμπτον, Χρησιμοποιήστε προσφορές

Μπορείτε να μειώσετε τις ασφαλιστικές σας δόσεις εκμεταλλευόμενοι τα πολλά όρια που παρουσιάζει η ασφαλιστική εταιρεία. Τα βραβεία για πράγματα όπως η ασφαλής οδήγηση, η δημιουργία gadget ευεξίας στο σπίτι ή το όχημα, η πιστότητα των πελατών και η συμμετοχή σε ξεκάθαρες συγκεντρώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν όρια. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τυχόν μειώσεις που μπορεί να προσφέρουν και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να τις αποκτήσετε.

6. Διατηρήστε το ρεκόρ οδήγησής σας απαλλαγμένο από ατυχήματα

Ο δρόμος για την εύλογη προστασία του οχήματος είναι ένα άψογο ρεκόρ οδήγησης. Μπορείτε να συμβαδίσετε με τις μέτριες χρεώσεις, μείνοντας μακριά από αξιώσεις, τροχαίες παραβάσεις και ατυχίες. Το να έχετε ιστορικό ασφαλούς οδήγησης θα μπορούσε να σας φέρει όρια από μερικούς μεταφορείς προστασίας. Μια άλλη επιλογή που θα μπορούσε να επιφέρει έκπτωση είναι να ακολουθήσετε ένα προστατευτικό μάθημα οδήγησης.

7. Αξιολογήστε και ενημερώστε την ασφάλισή σας

Συμβάσεις Οι ανάγκες προστασίας σας θα εξελιχθούν επίσης όπως και η ζωή σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν πληρώνετε για περιττή ασφάλιση αξιολογώντας και ανανεώνοντας συχνά το συμβόλαιό σας. Για παράδειγμα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεστε τόση συμπερίληψη, καθώς η αξία του οχήματός σας έχει μειωθεί. Μπορείτε να μειώσετε τις τιμές σας προσαρμόζοντας τη συμπερίληψή σας ώστε να ταιριάζει με τις τρέχουσες απαιτήσεις σας.

8. Επιλέξτε ένα Όχημα που δέχεται προστασίες

istockphoto 1054092674 612x612 1 seotoptoolz.com

Υπολογίστε συνεχώς το κόστος προστασίας ενώ αναζητάτε άλλο όχημα. Λόγω παραγόντων όπως τα ποσοστά ληστείας, τα έξοδα επισκευής και τα κύρια σημεία ευημερίας, ορισμένα οχήματα έχουν χαμηλότερες πληρωμές ασφάλισης από άλλα. Επιλέξτε ένα όχημα που θα είναι πιο απλό στο πορτοφόλι σας, συγκρίνοντας το κόστος προστασίας για διαφορετικά μοντέλα.

9. Ρυθμίστε μέτρα ασφαλείας και ευημερίας

Τα ποσοστά προστασίας σας μπορεί να μειωθούν αν υποθέσουμε ότι εισάγετε πλαίσια ασφαλείας στο σπίτι και το όχημά σας. Πλαίσια ασφαλείας, για παράδειγμα, συναγερμοί καπνού, ποινικές προφυλάξεις και κλειδαριές κλειστού τύπου μπορεί να αναμένονται από την ασφαλιστική εταιρεία κατοικίας. Τα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε κατά τη λήψη της προστασίας του οχήματος περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά ελεγχόμενους μηχανισμούς επιβράδυνσης, αερόσακους και σκελετά εχθρικά προς τη ληστεία. Αποφεύγοντας τον πιθανό κίνδυνο, μειώνετε την πιθανότητα βλάβης ή διάρρηξης, που θα μπορούσε να επιφέρει μείωση του ποσοστού.

10 Αποφύγετε αβάσιμες δηλώσεις

Η υποβολή δευτερευουσών υποθέσεων μπορεί να επιφέρει μελλοντικές αυξήσεις πριμοδότησης. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πιο έξυπνο οικονομικά να πληρώνετε για διορθώσεις ή κλινικές χρήσεις από μετρητά, υποθέτοντας ότι αυτό που έχει σημασία είναι ελάχιστα σε αντίθεση με το έκπτωση σας. Μπορείτε να διατηρήσετε τις θήκες σας χωρίς μαρκάρισμα και να μείνετε μακριά από προσαυξήσεις premium ακολουθώντας αυτήν την τεχνική.

11. Κάντε μια ετήσια δόση κορυφαίας εγκοπής

istockphoto 1026040678 612x612 1 seotoptoolz.com

Μπορείτε να πάρετε μια καλή συμφωνία για τις δόσεις της ασφάλισής σας πληρώνοντάς τις ταυτόχρονα σε αντίθεση με μήνα σε μήνα. Αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο ο εγγυητής μπορεί να λάβει μια καλή συμφωνία για το ρυθμιστικό κόστος φροντίζοντας για λιγότερες δόσεις. Η ετήσια πληρωμή, εάν είναι εφικτό, μπορεί να αποφέρει σημαντικά αποθεματικά μακροπρόθεσμα.

12. Συνεργαστείτε με έναν Ειδικό Προστασίας Εξωτερικών

Μπορείτε να λάβετε τις καλύτερες τιμές και συμπερίληψη για τις απαιτήσεις σας από ειδικούς αυτόνομης προστασίας, καθώς συνεργάζονται με λίγα ασφαλιστικά πρακτορεία. Γνωρίζουν ένα εύρος στρατηγικών και μπορούν να προσαρμόσουν τις προτάσεις τους στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Στην αναζήτησή σας για λιγότερο ακριβές πληρωμές ασφάλισης, ένας αυτόνομος ειδικός μπορεί να καταλήξει να είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

13. Θα πρέπει να σκεφτείτε να αποκτήσετε ασφάλεια βάσει χρήσης (UBI)

αφού συγκεντρώνει τις δόσεις σας σε σχέση με το πόσο συχνά οδηγείτε. Η ταχύτητα, τα χιλιόμετρα και οι τάσεις επιβράδυνσης μπορούν να ακολουθηθούν από αυτά τα έργα που χρησιμοποιούν gadget τηλεματικής. Οι τιμές για τους οδηγούς που προστατεύονται έξω και γύρω είναι λιγότερο ακριβές. Προτού καταλήξετε στο συμπέρασμα εάν το UBI είναι ιδανικό για εσάς, δείτε αν το προσφέρει η ασφαλιστική σας εταιρεία.

14. Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι σε κάθε περίπτωση καθαρό

Οι δόσεις ασφάλισης των ενυπόθηκων δανείων μπορούν να μειωθούν με την κανονική υποστήριξη ακινήτων. Η πιθανότητα βλάβης και αξιώσεων μειώνεται με τη συνήθη υποστήριξη. Η διατήρηση μιας ταράτσας, η επιδιόρθωση προβλημάτων υδραυλικών εγκαταστάσεων και ο έλεγχος των ηλεκτρικών πλαισίων για τη συνοχή του κώδικα είναι όλα σημαντικά για αυτό. Τα σπίτια που είναι παντού διατηρημένα και δεν προκαλούν ατυχίες συχνά λαμβάνουν μειώσεις από το ασφαλιστικό γραφείο.

15. Διερευνήστε την προστασία από καταστροφές. Κατά τη διάρκεια της παιδικής σας ηλικίας

Στο σημείο που είστε νέοι και υγιείς, οι χρεώσεις προστασίας από καταστροφές θα είναι τις περισσότερες φορές χαμηλότερες. Μακροπρόθεσμα, μπορείτε να διαθέσετε μετρητά εξασφαλίζοντας μια στρατηγική όταν είστε πιο νέοι. Το να βρείτε κάτι χρήσιμο για να κάνετε νωρίς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να σας βοηθήσει να διαθέσετε μετρητά, ανεξάρτητα από το αν πιστεύετε ότι θα το χρειαστείτε σύντομα.

16. Συμμετέχετε σε Οδηγίες Προώθηση Ευημερία

Η συμμετοχή σε προγράμματα ευημερίας είναι μια τυπική συμβουλή εξοικονόμησης μετρητών για κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης. Μερικές περιπτώσεις τέτοιων έργων είναι εκείνες που παροτρύνουν τα άτομα να αποκτήσουν μεγαλύτερη φόρμα, να σταματήσουν το κάπνισμα, να συμμετάσχουν σε προκλήσεις ευεξίας και να υποβληθούν σε συνήθεις εξετάσεις. Η συμμετοχή σε αυτά τα έργα μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε έναν σταθερό τρόπο ζωής και ακόμη και να μειώσετε το κόστος της κάλυψης της υγειονομικής σας περίθαλψης.

17. Ερευνήστε τις ανάγκες προστασίας σας με συνέπεια

Το είδος της προστασίας που χρειάζεστε θα διαφέρει ανάλογα με την τρέχουσα περίστασή σας. Βεβαιωθείτε ότι τα ασφαλιστικά σας συμβόλαια σας καλύπτουν πραγματικά σε περίπτωση κρίσης ερευνώντας τα συχνά. Αυτό μπορεί να απαιτεί την πραγματοποίηση αλλαγών στη συμπερίληψή σας, την εξάλειψη ορισμένων στρατηγικών που δεν είναι θεμελιώδεις ή την προσθήκη άλλων. Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε τη σωστή συμπερίληψη και να προσπαθήσετε να μην ξοδέψετε πολλά για αυτό σε περίπτωση που παραμείνετε ενεργοί με την προστασία σας.

Συμπέρασμα

Η συνεχής βελτίωση και έρευνα των διευθετήσεων και των αναγκών σας θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος προστασίας σας. Οι δόσεις της ασφάλισης μπορούν σίγουρα να κοπούν αν υποθέσουμε ότι κάνετε κάποιες αγορές συσχέτισης, ομαδικά σχέδια, αυξάνετε τις εκπτώσεις, διατηρείτε την οικονομική σας αξιολόγηση σε υψηλά επίπεδα και εκμεταλλεύεστε όρια. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή συμπερίληψη, ενώ παράλληλα αφιερώνετε μετρητά, οπότε να το θυμάστε αυτό. Βάλτε αυτές τις ιδέες σε κίνηση, και θα αφήσετε στην άκρη μετρητά και θα έχετε λιγότερη πίεση.

By Tahir

I am Tahir Founder of seotoptoolz.com . I love to Provide Best content to my Online Audience.