Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022 Updated

css3 fiverr test answers, fiverr content writing test answers 2022, fiverr data entry skill test, fiverr english skill test answers 2022, fiverr english test answers 2022 april, fiverr english test answers 2022 january, fiverr english test question answers 2021, fiverr german grammar test answers 2022, fiverr graphic design test answers 2022, Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022, fiverr html5 test answers, Fiverr Online Media Advertising Expertise Test Answers 2021, fiverr sales and marketing test answers 2022, Fiverr SEO ( Search Engine Optimization ) Test Answers 2022 Updated, fiverr seo skill assessment test 2022, fiverr seo skill assessment test answers, Fiverr SEO Skill Assessment Test Answers 2021, fiverr seo skill assessment test answers 2022, Fiverr SEO Skill Assessment Test Answers 2022 Latest Updated, fiverr seo skill test 2022, fiverr seo skill test answer 2022, fiverr seo skill test answer february 2022, fiverr seo skill test answers, fiverr seo skill test answers 2022, fiverr seo skill test question answer 2021, fiverr seo skill test question answer 2022, fiverr seo skills assessment test answers, fiverr seo skills test, Fiverr SEO Skills Test Answers 2021 | Fiverr Test Answers 2021, fiverr seo test 2022, fiverr seo test answers, fiverr seo test answers 2021, fiverr seo test answers 2022, fiverr seo test fiverr seo skill test 2021 fiverr seo skill test seo skill assessment test fiverr 2021 seo skill assessment test fiverr seo skill assessment test, fiverr seo test question answer 2021, fiverr seo test question answer 2022, fiverr seo test2022, fiverr skills test answers, Fiverr Social Media Marketing Skill Test Answers 2021, fiverr social media marketing test answers 2021, Fiverr Test Answers 2021, Fiverr US English Basic Skills Test | Fiverr Test Answers, Fiverr Web-based Media, Fiverr Web-based Media Showcasing Test 2021, how do you recover from panda fiverr, html5 test questions and answers, seo fiverr test, seo fiverr test 2022, seo skill assessment fiverr, seo skill assessment fiverr test, seo skill assessment fiverr test 2022, seo skill assessment fiverr test answers, seo skill assessment test 2021, seo skill assessment test fiverr, seo skill test fiverr, seo skill test fiverr 2022, seo skills test fiverr 2021, seo test fiverr, seo test fiverr 2022, seo test questions and answers, skill assessment test fiverr, what is keyword cannibalization mcq, which skill is best for fiverr
Spread the love

Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022 Updated : You might have seen that a long mission for new business yields no results, supervisors don’t respond to your proposals or propose to work for a pay, and all the while, various specialists who give off an impression of being equivalent to you are required by organizations and get stacks of money. You have made a strong portfolio, form incredible initial letters, your English is at the fitting level, you have some extraordinary analysis, yet you really stay undetected, while others succeed. How could that be? Perhaps you missed the essential concern: your specialist profile doesn’t show your master abilities.

Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022: Abilities Tests are one of the essential disputes for the business. You want to show your abilities, and got together with a strong portfolio, incredible analysis, and a richly created starting letter, you will really need to stand separated from your resistance.

One more benefit of completing Skills Tests is that specialists with the most raised Skills Test score might guide their own expenses for their clients.

This site gives you all the help you want to finish these Fiverr ability assessments.

Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022 Updated

 

1. You are writing the code for an HTML form and you want the browser to retain the form’s input values. That is if a user submits the form and presses the browser’s back button, the fully populated form is displayed instead of a blank form. Which of the following HTML 5.0 attributes will you use?
ans: d) form target
2. In HTML 5.0, which of the following media events is triggered when fetching of media data is interrupted before it having completely loaded (due to any reason)?
ans: c) onsuspend
3. A computer programming book has to go online. Which of the following tags is ideal for displaying the program snippets?
ans: b) <code>
4. Which of the following is NOT a valid attribute for the <link> element in HTML 5.0?
ans: c) http-equiv
5. Which of the following is the correct syntax to change the text ‘WELCOME!’ to ‘Hello!’?
ans: c) <h1 onclick=”this.innerHTML=’Hello!’”>WELCOME! </h1>
6. When is the window onstorage event triggered in the HTML document?
 
ans: b) IIt is triggered when a Web Storage srea is updated.
7. Which of the following is true about HTML DOM?
  • i) It is a standard object model for HTML
  • ii) It is a programming language.
  • iii) It is a standard programming interface for HTML.
ans: b) i & iii
8. For adding a new child node before a specified child node, which of the following methods is used?
ans: a) insertBefore()
9. Which of the following is the correct method to load another web page or reload the same page in HTML 5.0?
ans: a) <head>
<meta http-equiv=refresh content=5>
</head>
css3 fiverr test answers, fiverr content writing test answers 2022, fiverr data entry skill test, fiverr english skill test answers 2022, fiverr english test answers 2022 april, fiverr english test answers 2022 january, fiverr english test question answers 2021, fiverr german grammar test answers 2022, fiverr graphic design test answers 2022, Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022, fiverr html5 test answers, Fiverr Online Media Advertising Expertise Test Answers 2021, fiverr sales and marketing test answers 2022, Fiverr SEO ( Search Engine Optimization ) Test Answers 2022 Updated, fiverr seo skill assessment test 2022, fiverr seo skill assessment test answers, Fiverr SEO Skill Assessment Test Answers 2021, fiverr seo skill assessment test answers 2022, Fiverr SEO Skill Assessment Test Answers 2022 Latest Updated, fiverr seo skill test 2022, fiverr seo skill test answer 2022, fiverr seo skill test answer february 2022, fiverr seo skill test answers, fiverr seo skill test answers 2022, fiverr seo skill test question answer 2021, fiverr seo skill test question answer 2022, fiverr seo skills assessment test answers, fiverr seo skills test, Fiverr SEO Skills Test Answers 2021 | Fiverr Test Answers 2021, fiverr seo test 2022, fiverr seo test answers, fiverr seo test answers 2021, fiverr seo test answers 2022, fiverr seo test fiverr seo skill test 2021 fiverr seo skill test seo skill assessment test fiverr 2021 seo skill assessment test fiverr seo skill assessment test, fiverr seo test question answer 2021, fiverr seo test question answer 2022, fiverr seo test2022, fiverr skills test answers, Fiverr Social Media Marketing Skill Test Answers 2021, fiverr social media marketing test answers 2021, Fiverr Test Answers 2021, Fiverr US English Basic Skills Test | Fiverr Test Answers, Fiverr Web-based Media, Fiverr Web-based Media Showcasing Test 2021, how do you recover from panda fiverr, html5 test questions and answers, seo fiverr test, seo fiverr test 2022, seo skill assessment fiverr, seo skill assessment fiverr test, seo skill assessment fiverr test 2022, seo skill assessment fiverr test answers, seo skill assessment test 2021, seo skill assessment test fiverr, seo skill test fiverr, seo skill test fiverr 2022, seo skills test fiverr 2021, seo test fiverr, seo test fiverr 2022, seo test questions and answers, skill assessment test fiverr, what is keyword cannibalization mcq, which skill is best for fiverr
Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022 Updated
10. In HTML 5.0, what is the function of the sandbox attribute when used with <iframe> as shown below?
<iframe src=”aaa ” sandbox=?></iframe>
ans: a) It is used to define the restrictions to the frame content.
 

Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022 Updated

11. What is the function of the history traversal task source in HTML 5.0?
ans: c) It is used to queue calls to history.back() and similar APIs.
12. How will you cancel the timeouts that are set with the setInterval() API method identified by the handlers in HTML 5.0?
ans: window.clearInterval (handle)
13. In which of the following conditions is a browsing context A allowed to navigate a second browsing context B?
ans: d) All of the above
 
14. You want to display a table listing out customer names and their contact information. The heading of the table is shown in the given figure. What is the code for creating the first line of the table heading?
ans: b) <tr>
<th>Customer Name</th>
<th colspan=3>Contact</th>
</tr>
15. What will be the output of the following HTML DOM code?
<!DOCTYPE html>
<html><body>
<p id=”begins”>First Attempt! </p>
<script>
var txt=document.getElementById(“begins”).innerHTML;
</script>
</body></html>
ans: a) First Attempt!
 
16. When does the ondragleave mouse event get fired in HTML 5.0?
ans: a) It gets fired when an element has been dragged to a valid drop target.
17. How does a button created by the <button> tag differ from the one created by an <input> tag?
ans: c) An input tag button can include images as well.
18. What does the icon attribute of the HTML 5.0 command tag define?
<command icon=”?”>Click Me!</command>
ans: a) It is used to define the URL of an image to display as the command.
 
19. Which of the following is correct with regard to the oncanplaythrough event fired by media resources in the HTML 5.0 document?
ans: b) The script will run when the media is played to the end, without stopping for buffering.
20. Which of the following HTML 5.0 elements is used to embed Java applets into your HTML 5.0 web page?
ans: b) <object>
21. What is the default background color for the canvas element in HTML 5.0?
 
ans: a) Black
22. This question is based upon the figure shown below
How will you bind the datalist option (shown below) with an <input> element, whose type attribute is set to url, to get the result shown in the image?
ans: c) User should define a list attribute to the input element whose type is url.
 
23. In HTML 5.0, how will the script be executed if you use the script element shown below?
<script src=”script.js” type=”text/javascript” defer=”defer”></script>
ans: b) The script will be executed when the page has finished parsing.
24. Which HTML 5.0 element will you use to group the related options in a drop-down list?
ans: a) optgroup
25. Which of the following tags would assist in creating named groups within a select list?
ans: c) optgroup

Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022 Updated

26. Which of the following statements is correct for a blockquote?
ans: b) It defines a section that is quoted from another source
 
27. What will be the return value when using the window. navigator.appName API method in an HTML 5.0 web application?
ans: d) It will return the name of the browser.
28. Which of the following statements are correct with regard to <hr> and <br> elements of HTML 5.0?
ans: b) <hr> element is used to insert the horizontal line within your document and <br> element is used to insert a single line break.
29. Which of the following is NOT an attribute of the <meta> element in HTML 5.0?
ans: c) http-equiv
30. You specified a base tag and anchors as follows:
1. <base target=”_blank”>
2. <a href=”http://www.yahoo.com”>Yahoo</a>
3. <a href=”http://www.google.com” target=”_top”>Google</a>
Which of the following is true of the above code?
ans: a) Only the Yahoo link will open in a new window.

Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022 Updated

31. In HTML 5.0, which of the following attributes of the <object> element refers to the location of the object’s data?
ans: c) data
32. Which <body> tag event is fired when the user leaves the document?
ans: a) onunload
33. Which of the following are valid mouse events in HTML 5.0?
 
ans: all
34. Which of the following is NOT a valid value for the type attribute of the <input> element in HTML 5.0?
ans: f) All of the above are the valid values for <input> element
35. Which event is fired when an element loses its focus in HTML 5.0 document?
ans: c) onblur
36. Which of the following is NOT a valid value for the <iframe> sandbox attribute in HTML 5.0?
ans: a) url
37. What is the purpose of the <q> element in HTML 5.0?
ans: c) It is used to define the start of a short quotation
38. from it?
 
ans: b)
39. Which of the following is an INVALID value for the type attribute of command tag?
 
ans: d) text

Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022 Updated

%d bloggers like this: