Fiverr Microsoft Excel Test Answers

adobe illustrator cc (2017 skills test fiverr answers 2022), adobe illustrator cc 2017 skills test 2022, adobe illustrator cc 2017 skills test fiverr answers, adobe photoshop fiverr test answers, analytical skill test fiverr 2022, best selling skills on fiverr, best skill on fiverr, css3 fiverr test answers, data entry fiverr test 2022, do adobe photoshop certifications expire, does microsoft offer excel training, excel 2016 test answers, fivefiverr customer service test 2022, fiverr adobe after effects 7.0 test answers, Fiverr Adobe After Effects 7.0 Test Answers Updated 2022, fiverr adobe after effects test, fiverr adobe after effects test answers 2022, Fiverr Adobe Dreamweaver CC Skill Test Answers 2022 Updated, fiverr adobe illustrator cc (2022 test answers 2022), fiverr adobe illustrator cc 2017 test answers, fiverr adobe illustrator cc 2017 test answers 2022, fiverr adobe illustrator skill test 2022, Fiverr Adobe Illustrator Skills Test Answers 2022 Updated, fiverr adobe illustrator test answers, fiverr adobe illustrator test answers 2022, fiverr adobe photoshop cc 2017 test answers 2022, fiverr adobe photoshop skill test answers 2022, fiverr adobe photoshop test answers 2022, fiverr analytical skills test answers, Fiverr Analytical Skills Test Answers 2022, Fiverr Analytical Skills Test Answers 2022 Updated, fiverr analytical test answers, fiverr content writing test answers 2022, fiverr customer service test 2022, fiverr data entry skill test, fiverr english skill test answers 2022, fiverr english test 2022, fiverr english test 2022 august, fiverr english test answers 2022, fiverr english test answers 2022 april, fiverr english test answers 2022 january, fiverr english test question answers 2021, fiverr excel expert, fiverr excel work, fiverr german grammar test answers 2022, fiverr graphic design test answers 2022, Fiverr HTML5 Skill Test Answers 2022, fiverr html5 test answers, fiverr illustrator test 2022, fiverr is like amazon for (blank answer), Fiverr Microsoft Excel 2016 Test Answers 2021, Fiverr Microsoft Excel Test Answers 2022 Updated, Fiverr Online Media Advertising Expertise Test Answers 2021, fiverr photoshop test answers 2022, fiverr quiz, fiverr resume writing test answers, fiverr sales and marketing test answers 2022, Fiverr Seller Test Answers, Fiverr SEO ( Search Engine Optimization ) Test Answers 2022 Updated, fiverr seo skill assessment test 2022, fiverr seo skill assessment test answers, Fiverr SEO Skill Assessment Test Answers 2021, fiverr seo skill assessment test answers 2022, Fiverr SEO Skill Assessment Test Answers 2022 Latest Updated, fiverr seo skill test 2022, fiverr seo skill test answer 2022, fiverr seo skill test answer february 2022, fiverr seo skill test answers, fiverr seo skill test answers 2022, fiverr seo skill test question answer 2021, fiverr seo skill test question answer 2022, fiverr seo skills assessment test answers, fiverr seo skills test, Fiverr SEO Skills Test Answers 2021 | Fiverr Test Answers 2021, fiverr seo test, fiverr seo test 2022, fiverr seo test answers, fiverr seo test answers 2021, fiverr seo test answers 2022, fiverr seo test fiverr seo skill test 2021 fiverr seo skill test seo skill assessment test fiverr 2021 seo skill assessment test fiverr seo skill assessment test, fiverr seo test question answer 2021, fiverr seo test question answer 2022, fiverr seo test2022, fiverr skill test adobe photoshop, fiverr skill test answers 2022, fiverr skills test answers, Fiverr Social Media Marketing Skill Test Answers 2021, fiverr social media marketing test answers 2021, Fiverr Test Answers 2021, Fiverr US English Basic Skills Test | Fiverr Test Answers, fiverr web design test answers, Fiverr Web-based Media, Fiverr Web-based Media Showcasing Test 2021, freelance excel work, highest paid skills on fiverr, hire someone to create excel spreadsheet, how can you prime your mindset to succeed as a freelancer every day, how do i contact fiverr customer support, how do you ‘create desire’ within your prospective customers?, how do you pass a customer service interview, how do you recover from panda fiverr, how is your excel skills interview, how to be a graphic designer on fiverr, how to become a graphic designer on fiverr, how to check analytical skills, how to contact customer service on fiverr, how to contact fiverr by phone, how to develop excel skills, how to improve adobe illustrator skills, how to pass analytical skills test, how to pass english test on fiverr, how to select handwritten text in photoshop, how to test basic excel skills, html5 test questions and answers, I will discover Fiverr Customer Service Test Answers 2022. Here you will get 100% accurate and correct answers from professionals., in following the aida model, in following the aida model how do you create desire within your prospective customers, in microsoft excel 2016 what does the lookup value function do, in microsoft excel 2016 which of the following arguments of the yearfrac function is/are optional, in microsoft excel 2016 which of the following engineering function test the equality of two numbers, in microsoft excel 2016 which of the following is the correct syntax of the vlookup command, in microsoft excel 2016 which of the following values can be returned by the istext function, In this post, iverr adobe photoshop test answers 2022, jobs for excel skills, linkedin adobe photoshop assessment answers 2022, linkedin after effects quiz answers 2022, microsoft excel 2016 skills test fiverr, microsoft excel 2016 skills test fiverr answers 2020, microsoft excel 2016 skills test fiverr answers 2022, microsoft excel 2016 test answers, microsoft excel gigs, microsoft skills resume examples, online freelancing essentials answers, online freelancing essentials be a successful fiverr seller question answer, online freelancing essentials be a successful fiverr seller quiz answers 2022, Online Freelancing Essentials Be a Successful Fiverr Seller Test Answers 2022 updated, photoshop test answers, sell excel services, seo fiverr test, seo fiverr test 2022, seo skill assessment fiverr, seo skill assessment fiverr test, seo skill assessment fiverr test 2022, seo skill assessment fiverr test answers, seo skill assessment test 2021, seo skill assessment test fiverr, seo skill test fiverr, seo skill test fiverr 2022, seo skills test fiverr 2021, seo test fiverr, seo test fiverr 2022, seo test questions and answers, skill assessment test fiverr, top skills on fiverr 2022, upwork excel, what are good excel skills, what are the answers to the test, what are the correct answers to the walmart assessment test, what does customer service mean to you examples, what is a pain point of operations as a freelancer that fiverr helps alleviate, what is an analytical skills test, what is basic excel skills, what is keyword cannibalization mcq, what is postscript in adobe photoshop, when cropping images in adobe illustrator you cannot resize the crop widget if you, when you receive a message on fiverr what can you do to double your chances of converting a sale, which of the following instances do not create a new layer automatically, which of the given statements are correct about the slicers in microsoft excel 2022, which skill is best for fiverr, with respect to protect workbook in microsoft excel 2022
Spread the love

Fiverr Microsoft Excel Test Answers : We have top specialists who will assist you with finishing Fiverr Microsoft Excel 2016 Assessment Answers on your most memorable Go, through remote administrations. You won’t be going through any activity, online practice, or extensive notes. This is the very thing improves our administrations and dependable. Besides, we don’t counsel unauthentic assets however our own accomplished experts for purpose of precise Fiverr MS succeed Test.

Being a trailblazer for giving test arrangements, we have applied limitations on ourselves. So we have one thing pretty clear to us that not to counsel irregular assets. Our industry experts having long stretches of reasonable information have made us ready to guarantee high. Fiverr Microsoft Excel Test Answers have most extreme exactness and credibility so you could win top score. At last you will beat each and every other contender.

Specialists have made Microsoft Excel Fiverr test replies to survey how exceptional your abilities are. Essentially, this stage has been reveled to guarantee bosses that they will be going over the most applicable expert. So you need to demonstrate that your aptitude is according to the obvious skill region.

Fiverr Microsoft Excel Test Answers

 

Question: 1 – In Microsoft Excel 2016, which of the following options can be locked in a worksheet?
  • i) Ranges
  • ii) Formulas
    •    a. Only option i).
    •    b. Only option ii).
    •    c. Both options i) and ii).
    •    d. Neither option i) nor ii).
Answer: a. Only option i).
Question: 2 – This question is based upon the figure shown below. 
Consider the Excel sheet given in the image. What will be the output if you type the formula, =COUNTA(A1:B8), in cell B9?
  •     a. 5
  •     b. 6
  •     c. 8
  •     d. 12
  •     e. It will return an error because the formula is incorrect.
Answer: d. 12
Question: 3 This question is based upon the figure shown below
Consider the given image for the following question.
There are red triangles in the upper-right corner of each cell under the column titled ‘Class’. What do they signify?
  •     a. They represent that the cells are containing formatted data.
  •     b. They represent that some data validation is associated with the cells.
  •     c. They represent that the comments are associated with the cells.
  •     d. They represent that the cells cannot be edited.
Answer: c. They represent that the comments are associated with the cells.
Question: 4 – This question is based upon the figure shown below
Consider the data given in the image. What will be the output if the formula, =SKEW(A2:A11), is applied to the given content in Microsoft Excel 2016?
  •     a.  0
  •     b.  0.14111
  •     c.  -1.21111
  •     d.  Error
Answer: b
Question: 5 – While using cell references with multiple worksheets in Microsoft Excel 2016, which of the following options is the correct absolute cell reference that must be used for cell B2 on a sheet named ‘Sheet5’?
  •     a. $Sheet5$B2
  •     b. $Sheet5.B2
  •     c. Sheet5!B2
  •     d. $Sheet5!B2
Answer: c. Sheet5!B2
Question: 6 – Which of the following Microsoft Excel 2016 functions is used in order to return the serial number that is used for representing the date, which is the indicated number of months before or after a specified date?
  •     a. EDATE
  •     b. EOMONTH
  •     c. DATEVALUE
  •     d. NUMBER
Answer: c. DATEVALUE
Question: 7 – This question is based upon the figure shown below
Which of the following keyboard shortcuts is used for achieving the strikethrough effect as shown in the given image?
  •     a. ALT+F9
  •     b. CTRL+ALT+F10
  •     c. SHIFT+F5
  •     d. CTRL+5
Answer: d. CTRL+5
Question: 8 – In Microsoft Excel 2016, how can we publish a Workbook to Power BI?
  •     a. File > Options > Publish to Power BI
  •     b. File > Save As > Change “File as type” > Publish to BI
  •     c. File > Share > Publish to BI > Save to Cloud
  •     d. File > Publish > Publish to Power BI
Answer: d. File > Publish > Publish to Power BI
Question: 9 – Which of the following options can be copied using the format painter in Microsoft Excel 2016?
  •     a. Alignment
  •     b. Background color
  •     c. Cell text
  •     d. None of the above
Answer: c. Cell text
Question: 10 – This question is based upon the figure shown below
Consider the Excel sheet given in the image. What will be the output if you enter the formula, =AVERAGE(A3:C8), in cell C9?
  •     a. 7
  •     b. 11.25
  •     c. 13.5
  •     d. It will throw an error.
Answer: b. 11.25
Question: 11 – This question is based upon the figure shown below
Suppose that you have a table in a worksheet of Microsoft Excel 2016 workbook, as shown in the image. Which of the following output is obtained if you select the table and check the Total Row option under the Design tab?
  •     a. 15
  •     b. 18
  •     c. 29
  •     d. 79
Answer: d. 79
Question: 12 – By default, how many worksheets are there in a new Microsoft Excel 2016 workbook?
  •     a. One
  •     b. Two
  •     c. Three
  •     d. Five
Answer: a. One
Question: 13 – This question is based upon the figure shown below
Consider the Excel sheet given in the image. What will be the output if we apply the formula, =AVERAGEIFS(D2:D7, A2:A7, 2016, B2:B7, “>6”)?
  •     a. 4
  •     b. 6
  •     c. 10
  •     d. 16
Answer: d. 16
Question: 14 – Which of the following functions is used for providing the decimal number of the time represented by a text string?
  •     a. Now()
  •     b. Trend()
  •     c. TimeValue()
  •     d. Numbervalue()
Answer: c. TimeValue()
Question: 15 – In Microsoft Excel 2016, when do we receive a “#Value!” error in the VLOOKUP function?
  • i) When the “lookup_value” argument is more than 255 characters.
  • ii) When the “col_index_num” argument contains text.
  • iii) When the “col_index_num” argument is equal to 0.
    •     a. Only option i) is correct.
    •     b. Only options i) and ii) are correct.
    •     c. Only options ii) and iii) are correct.
    •     d. All options i), ii) and iii) are correct.
Answer: d. All options i), ii) and iii) are correct.
Question: 16 – Which of the following keyboard shortcuts is used to display or hide the ribbon in Microsoft Excel 2016?
  •     a. Alt+F1
  •     b. Alt+Shift+F1
  •     c. Ctrl+F1
  •     d. F1
Answer: d. F1
Question: 17 – By default, all cell references in Microsoft Excel 2016 are:
  •     a. Relative.
  •     b. Absolute.
  •     c. none of the above.
Answer: a. Relative.
Question: 18  – What will happen if you enter XYZ1 in a cell and drag the fill handle down?
  •     a. It will fill XYZ1 in all the cells that are dragged through.
  •     b. It will fill the series with XYZ2, XYZ3, XYZ4 and so on, respectively.
  •     c. It will fill the series with XYZ2, ABC3, DEF4 and so on, respectively.
  •     d. None of the above.
Answer: b. It will fill the series with XYZ2, XYZ3, XYZ4 and so on, respectively.
Question: 19 – Which of the following options is the correct keyboard shortcut for accessing the backstage view in Microsoft Excel 2016?
  •     a. Ctrl + B
  •     b. Alt + F
  •     c. Alt + B
  •     d. Tab + F
Answer: b. Alt + F
Question: 20 – In Microsoft Excel 2016, which of the following tabs will you click for accessing the View Macros option?
  •     a. Developer
  •     b. Review
  •     c. View
  •     d. Home
Answer: c. View
Question: 21 – This question is based upon the figure shown below
Consider the data given in the image. What will be the output if the formula, =PROPER(A1), is applied to cell A2?
  •     a. This is a Book
  •     b. This Is A Book
  •     c. This is a book
  •     d. It will throw an error because the formula cannot contain cell reference.
Answer: b. This Is A Book
Question: 22 – This question is based upon the figure shown below
In Microsoft Excel 2016, what will happen when we click on the marked triangle as shown in the given image?
  •     a. It will select cell A1.
  •     b. It will select the complete Worksheet.
  •     c. It will select all the Worksheets available in a Workbook.
  •     d. It will add a Worksheet to the file.
Answer: b. It will select the complete Worksheet.
Question: 23 – Which of the following logical functions doesn’t return True or False as a result in Microsoft Excel 2016?
 
  •     a. AND Function
  •     b. IF Function
  •     c. OR Function
  •     d. XOR Function
Answer: d. XOR Function
Question: 24 – This question is based upon the figure shown below
Consider the data given in the image. What will be the output if the formula, =SKEW(A2:A11), is applied to the given content in Microsoft Excel 2016?
  •     a. 0
  •     b. 0.14111
  •     c. -1.21111
  •     d. Error
Answer: b. 0.14111
Question: 25 – What is/are the default file extension(s) of a Microsoft Excel 2016 workbook?
  •     a. . xls
  •     b. . xlsx
  •     c. . doc
  •     d. Both options a and b.
Answer: b. . xlsx
Question: 26 – Which of the following options can be used for checking the protection status of a file in Microsoft Excel 2016?
 
  •     a. Click on the Review tab > Select New > Click on Protect Workbook
  •     b. Click on the File tab > Select Options > Click on Protect Workbook
  •     c. Click on the File tab > Select Info > Click on Protect Workbook
  •     d. Click on the Review tab > Select Account > Click on Protect Workbook
  • Answer: d. Click on the Review tab > Select Account > Click on Protect Workbook
Question: 27 – The IT security department of Mark’s organization has decided that only digitally signed macros will be allowed in Microsoft Excel 2016. Which of the following is the correct way to restrict the unsigned macros?
  •     a. Go to the File tab -> Click Info -> Click Excel Options -> Click Security-> Select Allow             digitally signed macros only
  •     b. Go to the File tab -> Click Info -> Click Excel Options -> Click Security-> Select Disable          All macros except digitally signed macros
  •     c. Go to the File tab -> Click Options -> Click Trust Center under the Excel                Options dialog box-> Click Trust Center Settings -> Click Macro Settings ->           Select Disable All macros   except digitally signed macros
  •     d. Go to the File tab -> Click Options -> Click Trust Center under the Excel Options dialog          box -> Click Macros -> Select Disable All macros except digitally signed macros
Answer: c. Go to the File tab -> Click Options -> Click Trust Center under the Excel Options dialog box-> Click Trust Center Settings -> Click Macro Settings -> Select Disable All macros except digitally signed macros
Question: 28 – In Microsoft Excel 2016, which of the following options provides a user the access to options such as Share, Export, Account, Publish, etc.?
  •     a. Ribbon
  •     b. View tab
  •     c. Backstage View
  •     d. Page Layout tab
Answer: c. Backstage View
Question: 29 Choose True or False.
If a user specifies a print area from the backstage view, then it saves the setting with the workbook.
    a. True
    b. False
Answer: b. False
Question: 30 –  This question is based upon the figure shown below
From the given image, which of the following options should be selected, in order to enable Page Break Preview in Microsoft Excel 2016?
  •     a. 1
  •     b. 2
  •     c. 3
  •     d. None of the above.
Answer: c. 3
Question: 31 – In Microsoft Excel 2016, which of the following is NOT a valid option for Macro Settings under the Trust Center?
  •     a. Disable all macros without notification.
  •     b. Disable all macros with notification.
  •     c. Disable all macros including digitally signed macros.
  •     d. Enable all macros.
  •     e. Disable all macros except digitally signed macros.
Answer: c. Disable all macros including digitally signed macros.
Question: 32 – In Microsoft Excel 2016, the CHOOSE function can be used for selecting up to how many values based on an index number?
  •     a. 64
  •     b. 128
  •     c. 254
  •     d. 508
Answer: c. 
Question: 33 – Which of the following commands in Microsoft Excel 2016 allows a user to automatically create groups and use common functions such as sum, count and average for helping in summarizing data?
  •     a. Group
  •     b. Filter
  •     c. Data Validation
  •     d. Subtotal
Answer: d. Subtotal
Question: 34 – In Microsoft Excel 2016, which of the following arguments of the YEARFRAC function is/are optional?
  • i) Start date.
  • ii) End date.
  • iii) The type of day count basis to use.
  •     a. Only option ii).
    •     b. Only options i) and ii).
    •     c. Only option iii).
    •     d. Only options ii) and iii).
Answer: c. Only option iii).
Question: 35 – In Microsoft Excel 2016, the Save As option can be accessed from which of the following tabs?
  •     a. File
  •     b. Home
  •     c. Review
  •     d. View
Answer: a. File
Question: 36 – In Microsoft Excel 2016, what is the correct function of the Format Painter option?
  •     a. To edit font.
  •     b. To insert functions.
  •     c. To copy and paste the formatting of one cell to another in a Worksheet.
  •     d. To sort and filter data.
Answer: c. To copy and paste the formatting of one cell to another in a Worksheet.
Question: 37 – Which of the following statements is correct about subtotal and total fields in a Microsoft Excel 2016 PivotTable report?
  •     a. If a calculated item is contained by a field, then the subtotal summary function cannot be changed.
  •     b. Sum, count, and average functions can be used as a subtotal.
  •     c. Var and Varp functions cannot be used as a subtotal.
  •     d. None of the above.
Answer: b. Sum, count, and average functions can be used as a subtotal.
Question: 38 – How can we define a name to a cell in a Microsoft Excel 2016 Worksheet?
  •     a. Right-click on the cell and click on “Define Name”.
  •     b. Click on the “Formulas” tab and click on “Define Name” under the “Define Names” group.
  •     c. Click on the “Home” tab and click on “Format” under the “Cells” group.
  •     d. Click on the “Home” tab and click on “Define Name” under the “Define Names” group.
Answer: b. Click on the “Formulas” tab and click on “Define Name” under the “Define Names” group.
Question: 39 – This question is based upon the figure shown below
Suppose that you conducted an aptitude test in a class room to check if the students are ready for competitive exams. Now you want to calculate the average of the total marks obtained by the students in the test. Which of the following formulas can be used to calculate the average of the “Marks Obtained” in the cell “I4”?
  •     a. =AVERAGE(B4:G4)
  •     b. =AVG(B4 C4 D4 E4 F4 G4)
  •     c. =(SUM(B4:G4)/COUNT(B4:G4))
  •     d. Both options a and c.
  •     e. Both options a and b.
Answer: d. Both options a and c.
Question: 40 – Which of the following keyboard shortcuts is used for moving from any cell to the beginning of a worksheet, i.e. cell A1?
 
  •     a. Windows + Home key
  •     b. Alt + 1 key
  •     c. Ctrl + Home key
  •     d. Windows + 1 key
Answer: c. Ctrl + Home key
Question: 41 – This question is based upon the figure shown below
Consider the Excel sheet given in the image. What will be the output if you type the formula, =COUNTA(A1:B8), in cell B9?
  •     a. 5
  •     b. 6
  •     c. 8
  •     d. 12
  •     e. It will return an error because the formula is incorrect.
Answer: d. 12
Question: 42 – Which of the following cell references in a formula should be used for making sure that a column value does not change when copied?
  •     a. A$2
  •     b. $A2
  •     c. !A2
  •     d. A!2
Answer: a. A$2 
Question: 43 – Choose True or False.
A PivotChart is a graphical representation for a summary of data displayed in a Pivot table.
  • a. True
  • b. False
Answer: b. False 
Question: 44 – The IT security department of Irvin’s organization decides that the Office Data Connection Files must be opened in a protected view. Which of the following procedures should be opted by Irvin?
 
  •     a. Go to the View tab -> Click on Security -> Click on Protected File Types -> Check the Office Data Connection Files check box
  •     b. Go to the File tab -> Click on Options -> Click on Excel Options -> Click on Security -> Check the Block Office Data Connection Files check box
  •     c. Go to the File tab -> Click on Options -> Click on Trust Centre under the Excel Options dialog box -> Click on File Block Settings -> Check the Office Data Connection Files check box
  •     d. None of the above.
Answer: c. Go to the File tab -> Click on Options -> Click on Trust Centre under the Excel Options dialog box -> Click on File Block Settings -> Check the Office Data Connection Files check box
Question: 45 – This question is based upon the figure shown below
Consider the given image for the following question.
What does the blue triangle and border-color imply in cell B4?
  •     a. They imply that a comment is associated to cell B4.
  •     b. They imply that a filter has been applied to cell B4.
  •     c. They imply that the Goal Seek option of What-if Analysis is applied to cell B4.
  •     d. They imply that Track Changes has been enabled and cell B4 is edited.
Answer: d. They imply that Track Changes has been enabled and cell B4 is edited.
Question: 46 – While entering data in an Excel 2016 worksheet, what happens if you press the tab key in a cell?
  •     a. You will move to next column.
  •     b. You will move to the first column.
  •     c. You will move to the last column.
  •     d. You will move to the previous column.
Answer: a. You will move to the next column.
Question: 47 – Peter was working in a Microsoft Excel 2016 workbook. His workbook closed due to a system error and he couldn’t save it. Which of the following is the correct way to recover an unsaved workbook?
  •     a. Go to the File tab -> Click on Save -> Click on Recovered Workbook
  •     b. Go to the File tab -> Click on Open -> Click on Recover Unsaved Workbooks
  •     c. Go to the File tab -> Click on Options -> Click Save -> Click on Recover Unsaved              Workbooks
  •     d. Go to the File tab -> Click on Options -> Save Workbooks -> Click on Recover Unsaved Workbooks
Answer: b. Go to the File tab -> Click on Open -> Click on Recover Unsaved Workbooks
Question: 48 – In Microsoft Excel 2016, the =TODAY() command returns:
  •     a. the current day name.
  •     b. the date when the Excel file was created.
  •     c. the current day and date.
  •     d. the current date.
Answer: d. the current date.
Question: 49 – In Microsoft Excel 2016, which of the following options is used to access the option that is used to get data from a text file?
  •     a. Click the Data tab -> Select the option “From Other Sources” from the Get External Data group-> Click “From Text”
  •     b. Click the Data tab -> Select the option “Existing Connections” from the Get External Data group-> Click “From Text”
  •     c. Click the Data tab -> Select the option “From Text” from the Get External Data group
  •     d. Click the Formulas tab -> Select the option “From Text” under the Connections group
Answer: c. Click the Data tab -> Select the option “From Text” from the Get External Data group
Question: 50 – Which of the following keyboard shortcuts is used for displaying the Record Macro dialog box that is used for recording macros?
  •     a. CTRL+A+R+M
  •     b. CTRL+ALT+M+R
  •     c. CTRL+M+R
  •     d. ALT+T+M+R
Answer: d. ALT+T+M+R
Question: 51 – How can we remove password encryption from a Microsoft Excel 2016 file?
  •     a. Open the Workbook and save it again with a new password.
  •     b. Copy and paste the data in another Workbook and save it.
  •     c. Enter the password of the Workbook and delete the password in the Permissions – Encrypt with a Password box.
  •     d. Open the Workbook and from the file menu, select Protect Workbook-Decrypt the Workbook
Answer: c. Enter the password of the Workbook and delete the password in the Permissions – Encrypt with Password box.