English Spelling Test U.S. Version Fiverr Answers 2023

iverr u.s english basic skills test, fiverr u.s english basic skills test 2023, fiverr us english test, fiverr us english test answers 2023, fiverr u.s english basic skills test 2023, fiverr english test answers 2023, u.s english basic skills test fiverr 2023, english fiverr test, english fiverr test 2023, fiverr us english basic test answers 2023, fiverr english test answers, fiverr english test answers 2023, fiverr test passing marks, identify the correctly spelled word, us english basic skills test fiverr answers 2023, i yearn _____ a vacation after this difficult semester, fiverr english test answers, us english basic skills test fiverr answers 2023, fiverr english test answers 2023, fiverr test passing marks, i yearn a vacation after this difficult semester, identify the correctly spelled word, How can I pass English test in Fiverr?, How to pass Fiverr test easily?, What if I fail in fiverr test?, How long does fiverr assessment take?, How hard is the Fiverr English test?, What is the average salary on Fiverr?, How to earn money on Fiverr in Pakistan?, Which country buys most from Fiverr?, Is Fiverr easy money?, Is Fiverr available in Pakistan?, How do I get $100 on Fiverr?, Is Fiverr Everything $5?, Is Upwork better than Fiverr?, What is cheaper than Fiverr?, What is the easiest gig on Fiverr?, Which job is best on Fiverr?, What sells most on Fiverr?, Which field is best for Fiverr?, Does Fiverr pay per hour?, How to make easy money on Fiverr?, What gig job pays the most?, What is the easiest job but pays a lot?, What are the top 3 paying jobs?, What top 3 jobs pay the most?, What is highest paid job in USA?, What is the lowest paying job? What is the #1 job in America?, Are jobs easy in USA?, What is the lowest work in USA?, What is the #1 happiest job?, What is the most stressful job?, Which job is not stressful?, What is the most relaxing job?, What is world's best job?, Which is the easiest job?, What job gets the most sleep?, What job requires no sleep?, How long do rich people sleep a day?, What job pays the most in hours?,
Spread the love

Fiverr English Test Answers 2023 (Updated All in One) English Spelling Test U.S. Version Fiverr Answers 2023 : Are you Looking For English Spelling Test U.S. Version Fiverr Answers 2023 . Today in This Post i will show You English Spelling Test U.S. Version Fiverr Answers 2023.How To Make Money On Fiverr Without Skills 2023

English Spelling Test U.S. Version Fiverr Answers

 

1. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.

Answers:

• pshycology
• psycology
• psyhcology
• psychology

2. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.

Answers:

https://www.videosprofitnetwork.com/watch.xml?key=0552df4fd7e4a0cf0843c17c23524c5b

• diminutive
• diminuative
• deminutive
• dimminutive

3. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!

Answers:

• nuisance
• nuisents
• newsanse
• nuisince

4. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

Fiverr English Test Answers 2023 (Updated All in One)

Answers:

• kindergarden
• kindegarten
• kindergarten
• kindegarden

5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.

Answers:

• congradulated
• congrachulated
• congratulated
• congratilated
6. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.
Or (The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the sausages.)

Answers:

• barbecue
• barbequeue
• barbycue
• barbcue

7. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.

Answers:

• fiancé (fiance)
• finance
• feancé
• fience

Fiverr English Test Answers 2023 (Updated All in One)

8. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.

Answers:

• existence
• existance
• existense
• existanse

9. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.

Answers:

• reincanation
• reincarenation
• reincarnation
• reincantation

10. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.

Answers:

• liasion
• liaison
• liasone
• leason

Fiverr English Test Answers 2023 (Updated All in One)

11. Which of the following options means, “the owner or manager of a restaurant”?
Or ( Choose the correct spelling of the word from the options below. )

Answers:

• Restaureter
• Restaurater
• Restaurateur
• Restourateur

12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he’ll know how to reach you while you’re away.

Answers:

• itenreray
• itinerary
• iteneray
• Itinirary

13. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.

Answers:

• dissapointing
• dissappointing
• disapointing
• disappointing

14. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
_________animals feed almost exclusively on meat.

Answers:

• Carnivorus
• Carnivorous
• Carnivoures
• Carnivoreus

15. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Arizona.
Or (After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Spain.)

Answers:

• Neumonia
• Penumonia
• Pneumonia
• Pnuemonia

 

English Spelling Test U.S. Version Fiverr Answers

Related article: Fiverr Customer Service Test Answers 2022

 

16. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.

Answers:

• prollifically
• prolificaly
• prollificaly
• prolifically

17. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t ______________ them.

Answers:

• loose
• looze
• lose
• louse

18. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.

Answers:

• plagiarism
• plagiarizm
• plagerism
• plagirism

Fiverr English Test Answers 2023 (Updated All in One)

19. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Pronounciation
• Pronuciation
• Pronuncitation
• Pronunciation

20. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Carribean
• Caribbean
• Carribbean
• Caribeen

21. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Parallel
• Prevalent
• Prejudice
• Perserverance

22. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Quixotic
• Quite
• Questionaire
• Quarantine

23. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Goverment
• Governmant
• Government
• Govermant

24. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Vengeance
• Vengance
• Vengents
• Vengence

25. Cheese the correct spelling of the word fie. the options below

Answers:

• Ligitimate
• Legitimate
• Legetimate
• Legitemate

26. Choose the coned spelling of the won] from the options below

Answers:

• Unanimus
• Unanemous
• Unanimess
• Unanimous

27. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Referense
• Refrence
• Reference
• Referance

28. Identity the misspelled word in the list below

Answers:

• Indivisible
• Irresistable
• Indispensable
• Irresponsible

29. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Managable
• Millennium
• Minuscule
• Miscellaneous

30. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Stationery
• Statutory
• Sincerely
• Sanctuery

31.Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Efficency
• Efficentsy
• Effciensy
• Efficiency

 

English Spelling Test U.S. Version Fiverr Answers

Related article: Fiverr Customer Service Test Answers 2022

32.Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Neccesary
• Necessary
• Neccessary
• Necesary

33. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Synonymous
• Synonymus
• Synonimous
• Sinonymus

34. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Hienous
• Henous
• Heinus
• Heinous

35. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travellers were _____________ by the price of petrol last summer.
Or ( Many would-be travelers were _____________ by the price of gas last summer. )

Answers:

• flabergasted
• flabberghasted
• flabbergasted
• flabbergashted

36. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Definitly
• Definately
• Defenitely
• Definitely

37. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Enhancement
• Elicit
• Enigma
• Ecstacy

38. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Fluorescent
• Fullfill
• Facsimile
• Fictitious

39. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Occasion
• Occurence
• Overrun
• Opponent

40. Identify the misspelt word in the list below

Answers:

• Mischeivous
• Misanthrope
• Mussel
• Malicious

41. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Manoeuvre
• Manouver
• Manuevre
• Manuver

Fiverr English Test Answers 2023 (Updated All in One)

42. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Leiutenant
• Luietenent
• Lieutanent
• Lieutenant

43. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Develop
• Desciple
• Dilemma
• Discipline

44. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Dexterity
• Dyeing
• Dessecrate

45. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Pageant
• Poignant
• Plummage
• Priggish

46. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Persue
• Parsue
• Persou
• Pursue

English Spelling Test U.S. Version Fiverr Answers

Related article: Fiverr Customer Service Test Answers 2022

47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

Answers:

• amnesty
• amnasty
• anmesty
• emnesty

48. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Vacuum
• Vaccuum
• Vacumm
• Vaccum

49. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.

Answers:

• architecture
• arkhitecture
• arcitecture
• arckitecture

50. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Forfiet
• Forfeit
• Forefeit
• Fourfit

51. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The waitress brought me a plate of squid even though I ___ asked for clams.

Answers:

• specificaly
• specifically
• specifycally
• specificly

52. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Posess
• Poesess
• Possess
• Pozess

53. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Idiosyncracy
• Idiosincrasy
• Idiosyncrasy
• Ideosyncracy

54. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Manoeuvar
• Manouver
• Maneuver
• Manuver

55. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Councelor
• Condescend
• Camouflage
• Criticize

56. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.

Answers:

• orchestraited
• orchestrated
• orchestreated
• orcestrated

57. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Rhythmical
• Reminiscence
• Rheumatism
• Resevoir

58. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Reminiscience
• Reminiscence
• Reminescence
• Reminisense

59. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Yacht
• Youthful
• Yeilding
• Yesterday

How To Make Money On Fiverr Without Skills 2023

60. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Wierd
• Wired
• Whined
• Willful

61. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Embarassment
• Embrassement
• Embarrasment
• Embarrassment

62. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.

Answers:

• accquired
• ecquired
• acquired
• akquired

English Spelling Test U.S. Version Fiverr Answers

Related article: Fiverr Customer Service Test Answers 2022

63. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Cachet
• Connoisseur
• Charateristic
• Catastrophe

64. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Adress
• Addrress
• Addres
• Address

65. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Temperamental
• Tempermental
• Temperamentle
• Temparamental

66. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Accomodate
• Analyze
• Acknowledgment
• Asterisk

67. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.

Answers:

• vicous
• vicious
• vicoius
• vicius

68. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Gauge
• Gaje
• Guage
• Gaige

69. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Their relationship was plagued by __________ problems.

Answers:

• perpetual
• perpechual
• purpetual
• perptual

70. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Excesive
• Exccesive
• Excessive
• Exceesive

71. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Priveledge
• Privilage
• Privilege
• Privelege

72. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.

Answers:

• illumenate
• iluminate
• illuminate
• elluminate

73. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.
Or (On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her garden full of noisy drummers drumming.)

Answers:

• twelvth
• twelfth
• twelfeth
• twelth

74. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Exhilirate
• Exhilarate
• Exhilireat
• Exhilrate

75. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Bureaucrasy
• Buroucracy
• Bureaucracy

%d bloggers like this: